Torti ala venkovanka recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- olej sůl 20 g máslo 200 g šunka 1 ks cibule 250 ml smetana 20 g hladká mouka 2 ks tavený sýr 1 ks menší cuketa 400 g těstoviny (vrtulky) na ozdobu petrželka
Postup Torti ala venkovanka recept
Postup přípravy receptu
-
Cuketu nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nasekáme najemno.
Cuketu s cibulí podusíme 10 minut na másle. Zahustíme jíškou, povaříme, zalijeme smetanou a 3 minuty dusíme. Pak přidáme sýr, necháme jej rozpustit, ochutíme a přidáme šunku pokrájenou na proužky.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě se lžičkou oleje, aby se nelepily. Scedíme a necháme okapat.
Omáčkou přelijeme těstoviny, posypeme petrželkou a pochutnáme si.