Tomatová rybí pomazánka s cibulí recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

25 g máslo
1 ks cibule
1 konzerva sledi v oleji
1 konzerva sardinky v tomatě
1/2 kelímku pomazánkové máslo
2 lžíce jemný kečup
1 lžička feferonky v soli

Postup přípravy receptu

  1. Konzervu sleďů v oleji dobře slijeme a necháme okapat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky

  2. Ryby v tomatě dáme i s omáčkou do misky, přidáme slité ryby a rozmačkáme. Společně s pomazánkovým a klasickým máslem vyšleháme. Nakonec vmícháme kečup a feferonky soli. Množství upravíme podle chuti, některé ryby jsou slané méně či více. Pro pikantnost můžeme kečup nahradit ostrým nebo přidat trochu chilli

  3. Tomatová rybí pomazánka chutná dobře odležená a vychlazená. Tomatovou rybí pomazánku podáváme nejlépe na čerstvém chlebu

  4. Dobrou chuť Vám přeje Hamé


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!