Toastový chléb z domácí pekárny recept

Apetit Recepty přílohy

Suroviny na recept

1 lžíce olej
1 lžíce sůl
40 g máslo
1 lžička cukr krupice
250 g hladká mouka
250 g polohrubá mouka
1/2 balíčku sušené droždí
320 ml plnotučné mléko

Postup přípravy receptu

  1. Do pekárny nalijeme mléko, rozpuštěné máslo a olej. Nasypeme oba druhy mouky. Do jednoho rohu nasypeme sůl a do druhého cukr a droždí

  2. Pekárnu zavřeme, nastavíme program TOUSTOVÝ (3:50 hod) a máme hotovo. Pokud nechceme kůrku tmavou, vypneme pekárnu 10 minut před koncem programu

  3. Toastový chléb z domácí pekárny si zamilujete a už nikdy nesáhnete po kupované náhražce.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!