Těstoviny se smetanovým tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
300 g těstoviny
1 plechovka tuňák v olivovém oleji
1 lžíce balsamikový ocet
1 šálek smetana na vaření
podle chuti
sůl
mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou malou cibuli nakrájíme na drobné kostičky. Z tuňáka slijeme olivový olej, který použijeme na osmažení cibule. Tuňáka vydličkou rozmačkáme. Těstoviny uvaříme na skus.

  2. Cibuli osmažíme a přidáme tuňáka. Prosmažíme na 2 - 3 minuty a zalijeme smetanou. Provaříme.

  3. Omáčku dochutíme nejprve octem, poté podle chuti přidáme sůl a pepř.

  4. Těstoviny přelijeme smetanovou omáčkou s tuňákem a podáváme jako hlavní chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!