Těstoviny s vepřovým masem a zeleninou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks paprika
5 lžic kečup
10 dkg uzenina
15 dkg sýr
pečené vepřové maso
podle chuti
sůl
1 balíček těstoviny
provensálské koření
mražená zelenina
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli, česnek a papriku očistíme a nakrájíme na kostičky. Maso a uzeninu nakrájíme na drobné kousky. Sýr nastrouháme. Libovolné těstoviny uvaříme podle návodu na sáčku.

  2. Do kastrolu dáme vypečené sádlo z vepřové pečínky a na něm osmažíme cibulku s česnekem. Když cibule zesklovatí, přidáme maso, uzeninu, papriku a mraženou zeleninu podle vlastního výběru. Krátce orestujeme a přidáme šťávu z pečínky, kečup a provensálské koření. Vše necháme chvilku prohřívat.

  3. Uvařené těstoviny promícháme s masovou směsí, dochutíme solí, pepřem, provensálským kořením a přendáme do pekáčku. Těstoviny s vepřovým masem a zeleninou posypeme strouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapékáme asi 30 minut.

  4. Zapečené těstoviny s vepřovým masem a zeleninou ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!