Těstoviny marinara recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
- - petrželka
1 ks cibule
60 g žampióny
- - pepř mletý
500 g těstoviny
125 ml víno bílé
- - olej olivový
125 g olihně
125 g hřebenatky

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme je doměkka. Na pánvičce osmahneme cibuli, přidáme česnek, zalijeme vínem a vaříme tak dlouho dokud se tekutina neodpaří tak na dvě lžíce, přidáme pokrájené olihně a vaříme asi minutu, pak přidáme houby a hřebenatky a vaříme asi 2 minuty. Potom přidáme garnáty, šlehačku, petrželku a prohřejeme. Směs promícháme s těstovinami, prohřejeme a podáváme sypané petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!