Těstovinový salát z krevet recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

podle chuti
sůl
mletý černý pepř
salát
4 ks rajče
250 g těstoviny
2 kapky olivový olej
1 špetka mletá paprika
1 ks červená paprika
1 ks žlutá paprika
1 ks smetanový bílý jogurt
150 g předvařené krevety

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny (například vrtule) uvaříme v osolené vodě s kapkou oleje na skus. Těstoviny nesmí být rozvařené. Mezitím očistíme a oloupeme předvařené krevety. Papriku a rajčata očistíme a nakrájíme na kousky.

  2. Vychladlé scezené těstoviny nasypeme do mísy a smícháme se zeleninou a krevetami. Jogurt osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a vmícháme do těstovin. Nakonec podle potřeby salát dochutíme a podáváme.

  3. Těstovinový salát z krevet podáváme podle chuti k různým příležitostem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!