Těstovinový salát s ředkvičkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 svazeček rozmarýn
1 svazek bazalka
300 g těstoviny
100 g madeland
10 lžic olivový olej
podle chuti
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci s osolenou vroucí vodou uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Uvařené těstoviny scedíme.

  2. Sýr nakrájíme na nudličky. Česnek oloupeme a rozčtvrtíme. Ředkvičky očistíme a nakrájíme na plátky. V hmoždíři rozdrtíme česnek s bazalkou a rozmarýnem v pastu. Vmícháme trochu oleje a bylinkovou pastu vmícháme do těstovin. Podle chuti je osolíme.

  3. Těstoviny smícháme s ředkvičkami a sýrem.

  4. Těstovinový salát s ředkvičkami podáváme chlazený. Je vhodný jako samostatný chod nebo jako příloha k masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!