Bohatá tatarka recept

Apetit Recepty omáčky

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
1 ks cibule
1 snítka pažitka
150 ml majonéza
3 kapky citron
1 lžička francouzská hořčice
1 ks červená kapie
1 ks sterilovaná okurka

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na velmi jemno. Malou červenou kapii a okurku střední velikosti nakrájíme na jemno. Stroužek česneku rozetřeme se solí. Pažitku nasekáme na jemno

  2. Do misky postupně přidáme a promícháme nakrájenou zeleninu. Přidáme čajovou lžičku francouzské hořčice nebo jiné podle chuti a zakápneme 3 kapkami citronu. Nakonec přidáme majonézu a vše řádně promícháme

  3. Bohatou tatarku necháme v lednici v uzavřené sklenici uležet do druhého dne a potom podáváme k různým pokrmům podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!