Těsto na italskou pizzu z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
5 lžic olej
2 lžičky sůl
0 kostek droždí
500 g hladká mouka
250 ml perlivá voda

Postup přípravy receptu

  1. Hladkou mouku, droždí, sůl, olej a perlivou vodu dáme do domácí pekárny, zapneme na program těsto a necháme připravit těsto. Pokud nemáme domácí pekárnu, uhněteme těsto ručně.

  2. Těsto vyjmeme z pekárny, ještě jednou promícháme a necháme zlehka vykynout.

  3. Těsto potom vyválíme na tenkou placku, na kterou klademe suroviny podle chuti, například rajčatovou omáčku, sýr, šunku, rajčata, salám apod.

  4. Připravenou italskou pizzu pečeme dozlatova v předehřáté troubě při 180 °C.

  5. Těsto na italskou pizzu z domácí pekárny používáme na přípravu této oblíbené pochoutky podle chuti a fantazie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!