Terčin vasar recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 lžíce hořčice
2 ks rajče
3 ks vejce natvrdo
1 konzerva sardinky v oleji
1 kelímek malá majonéza
podle chuti
sůl
pažitka
mletý černý pepř
na ozdobu
kapie

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nasekáme na kousky. Cibulku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, oloupeme a jemně nakrájíme.

  2. Vejce promícháme se sardinkami, které jsme rozmačkali vidličkou, přidáme cibuli, rajčata, majonézu a hořčici. Podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec vmícháme najemno nakrájenou pažitku.

  3. Terčin vasar mažeme na plátky veky a libovolně zdobíme. Dobré jsou třeba nudličky barevné kapie.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!