Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
olej
sůl
1 ks vejce
150 g čedar
200 g listové těsto
mletý černý pepř
150 g čerstvý listový špenát

Postup přípravy receptu

  1. Česnek nakrájíme na plátky a zarestujeme se špenátem, osolíme a opepříme

  2. Vyválíme listové těsto na plát a do středu položíme ochucený špenát a na něj klademe plátky sýra. Listové těsto srolujeme a závin dáme na plech vyložený pečícím papírem. Rozšleháme vejce a závin jím potřeme

  3. Sýrový závin pečeme 20 minut v troubě při 180 °C

  4. Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem podáváme jako chutný předkrm.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!