Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem recept
Apetit Recepty předkrmySuroviny na recept
- 1 stroužek česnek olej sůl 1 ks vejce 150 g čedar 200 g listové těsto mletý černý pepř 150 g čerstvý listový špenát
Postup Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem
Postup přípravy receptu
-
Česnek nakrájíme na plátky a zarestujeme se špenátem, osolíme a opepříme
Vyválíme listové těsto na plát a do středu položíme ochucený špenát a na něj klademe plátky sýra. Listové těsto srolujeme a závin dáme na plech vyložený pečícím papírem. Rozšleháme vejce a závin jím potřeme
Sýrový závin pečeme 20 minut v troubě při 180 °C
Teplý sýrový závin s čerstvým listovým špenátem podáváme jako chutný předkrm.