Tagliatelle s lososem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
máslo
1 ks pórek
olivový olej
4 lžíce suché bílé víno
koření na ryby
4 ks filé z lososa bez kůže

Postup přípravy receptu

  1. Lososa nakrájíme na slabé plátky nebo na kostky, které posypeme kořením na ryby. Česnek a cibuli oloupeme. Česnek nakrájíme na plátky, pórek na kolečka.

  2. Plátky krátce osmahneme z obou stran na olivovém oleji a na másle, přidáme na plátky pokrájený česnek a po chvíli na kolečka nakrájený pórek.

  3. Zakapeme bílým vínem a ještě chvíli smažíme. Promícháme s tagliatelle uvařenými v osolené vodě na skus.

  4. Zdroj: nakladatelství Ikar - Vaříte rádi?


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!