Srnčí hřbet z moravanky recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g majonéza
0 dl voda
40 g želatina
1 sklenice moravanka
3 ks vejce natvrdo
200 g měkký salám

Postup přípravy receptu

  1. Scedíme obsah sklenice moravanky. Nálev nevyléváme, ale zředíme sklenkou vody. Tekutinu zahřejeme a přidáme želatinu. Mícháme, aby se želatina nepřipálila.

  2. Do zeleniny vmícháme nakrájený měkký salám, sekaná vejce natvrdo a majonézu. Vše zalijeme želatinou a promícháme. Směs vlijeme do formy na srnčí hřbet. Srnčí hřbet z moravanky necháme ztuhnout.

  3. Srnčí hřbet z moravanky nakrájíme na řezy a podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!