Špenát po italsku recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 ks cibule
1 balíček rajčatový protlak
1 dl bílé víno
100 g uzené maso
1 balíček špenátový protlak
podle chuti
sardelová pasta
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nasekáme. Vařené uzené nakrájíme na kostičky.

  2. Na oleji opražíme cibuli, přidáme stroužky česneku a kostičky uzeného. Směs zaprášíme, přidáme špenátový protlak a podusíme.

  3. Nakonec italský špenát ochutíme sardelovou pastou, opepříme, přidáme rajčatový protlak a bílé víno. Chvíli povaříme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!