Špekáčky v černém pivu recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks cibule
3 ks feferonka
4-8 ks špekáček
1 sklenka plnotučná hořčice
1 láhev ostrý kečup
1 láhev černé pivo

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli oloupeme a rozkrojíme na půlky, potom nakrájíme na jemné plátky. Cibuli smícháme v pekáčku s pivem, hořčicí a kečupem, doplníme nakrájenými čerstvými feferony.

  2. Špekáčky oloupeme a prořízneme na čtyřech stranách do hloubky cca 0,5 cm. Vložíme do pekáčku, kde už jsou ostatní ingredience. Špekáčky v černém pivu vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 30 minut.

  3. Špekáčky v černém pivu podáváme s chlebem a nakládanými pálivými paprikami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!