Špekáčky v černém pivu recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 3 ks cibule 3 ks feferonka 4-8 ks špekáček 1 sklenka plnotučná hořčice 1 láhev ostrý kečup 1 láhev černé pivo
Postup Špekáčky v černém pivu recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli oloupeme a rozkrojíme na půlky, potom nakrájíme na jemné plátky. Cibuli smícháme v pekáčku s pivem, hořčicí a kečupem, doplníme nakrájenými čerstvými feferony.
Špekáčky oloupeme a prořízneme na čtyřech stranách do hloubky cca 0,5 cm. Vložíme do pekáčku, kde už jsou ostatní ingredience. Špekáčky v černém pivu vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 30 minut.
Špekáčky v černém pivu podáváme s chlebem a nakládanými pálivými paprikami.