Smaženice na vývaru recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka sůl
4 ks vejce
1 ks cibule
500 g houby
2 lžíce olivový olej
1 špetka mletý pepř
2 dl houbový vývar

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné houby pokrájíme na malé kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno

  2. V pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibulku. Jakmile změkne, přidáme houby a podlijeme vývarem. Za občasného míchání je dusíme, až se šťáva téměř odpaří. Nakonec do pánve vyklepneme vejce, podle chuti přisolíme a opepříme. Mícháme, dokud se vajíčka nesrazí

  3. Smaženici na vývaru podáváme nejlépe s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!