Slané rohlíčky z domácí pekárny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 lžička sůl
1 lžíce kmín
4 hrnky polohrubá mouka
1 hrnek vlažná voda
1 balíček sušené droždí
1 lžíce lněné semínko
na potření
vejce

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny zpracujeme v domácí pekárně. Použijeme program těsto. Potom těsto přendáme na pomoučněný vál, rozdělíme na 25 kousků a tvoříme rohlíčky.

  2. Rohlíčky rovnáme na vymaštěný plech nebo na pečící folii. Necháme vykynout. Pak je potřeme rozšlehaným vejcem.

  3. Slané rohlíčky z domácí pekárny pečeme asi 20 - 25 minut do mírného zhnědnutí.

  4. Slané rohlíčky z domácí pekárny podáváme podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!