Sardinková pomazánka s lučinou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 lžíce vejce
1 ks cibule
1 balíček sardinky
120 g lučina
2 ks sterilovaná okurka
podle chuti
sůl
1 lžička hořčice
mletý černý pepř
podle potřeby
2 lžíce bílý jogurt

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Uvařená vejce s okurkami a oloupanou cibulí nakrájíme nadrobno.

  2. Sardinky slijeme a důkladně promícháme s lučinou. Přidáme nakrájenou cibuli, bílý jogurt, hořčici a vejce s okurkou. Pomazánku dochutíme solí s pepřem a necháme ji vychladit.

  3. Sardinkovou pomazánku s lučinou natíráme na čerstvé tmavé pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!