Salát ze ředkviček recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

30 ks ředkvičky
20 dkg mozzarella
3 lžíce olivový olej
3 ks velké rajče
10 ks cherry rajčátka
2 ks lahůdková cibulka s natí
podle chuti
sůl
citronová šťáva
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Ředkvičky omyjeme, očistíme, nakrájíme na kolečka a vložíme do hlubší mísy. Přidáme na půlky nakrájená cherry rajčátka, na díly nakrájená rajčata a na kolečka nakrájenou lahůdkovou cibulku s natí. Salát osolíme, opepříme, zalijeme citronovou šťávou, olivovým olejem a lehce promícháme. Salát z ředkviček necháme vychladit.

  2. Jednotlivé porce ředkvičkového salátu posypeme před podáváním nakrájenou mozzarellou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!