Salát z rybích prstů recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
petrželka
citronová šťáva
1 ks cibulka s natí
5 lžic tatarská omáčka
mletý černý pepř
2 lžíce sterilovaná kapie
10 ks rybí prsty
1 ks vejce na hniličku

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku očistíme a nasekáme. Rybí prsty nasekáme. Nerozmrazujeme je.

  2. Do misky si dáme tatarku nebo zakysanou smetanu, nasekanou cibulku, rybí prsty a kapii. Vše osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Vejce rozmačkáme vidličkou, zamícháme do salátu a nakonec dáme petrželku.

  3. Salát z rybích prstů podáváme na salátovém listu a ozdobíme rajčátky. Podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!