Salát z králičího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 ks cibule
250 dkg majonéza
1 ks králík
3 lžíce plnotučná hořčice
250 dkg bílý jogurt
1 sklenice kunovjanka
podle chuti
cukr
sůl
ocet
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Králíka naporcujeme, uvaříme v osolené vodě doměkka a po vychladnutí maso obereme z kostí. Nakrájíme na kousky.

  2. Králičí maso promícháme s dalšími přísadami. Cibuli nakrájíme na drobno, kunovjanku slijeme a také přesekáme na menší kousky. Promícháme, necháme alespoň 12 hodin odležet.

  3. Salát z králičího masa podáváme s čerstvým pečivem nebo opečeným toastem.

  4. Tento recept se může připravit i jen ze zadku králíka, ale musí se přísady ubrat. Když je salát moc hustý, přidáme nálev z kunovjanky. Konzistenci nechám na každém z vás, jak má kdo rád.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!