Salát z cizrny recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 ks mrkev
1 svazeček ředkvička
1 konzerva kukuřice
0.5 balíčku cizrna
2 konzervy tuňák v olivovém oleji
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Cizrnu si den předem namočíme a druhý den ji uvaříme s trochou soli doměkka.

  2. Cizrnu propláchneme studenou vodou, scedíme a dáme do mísy na salát.

  3. K cizrně přidáme okapanou kukuřici, tuňáka a zeleninu podle chuti. Můžeme použít očištěnou a nastrouhanou mrkev. Dobře v salátu chutnají i na kousky krájené ředkvičky.

  4. Necháme vychladit a salát z cizrny můžeme podávat. S pečivem i bez.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!