Salát z červené řepy s topinkami recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
2-3 lžíce majonéza
podle chuti
sůl
2 ks červená řepa
mletý černý pepř
hladkolistá petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Řepu omyjeme, uvaříme v osolené vodě doměkka, necháme vychladnout, oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Petrželku nasekáme nadrobno.

  2. Česnek přidáme k řepě, osolíme, opepříme a vmícháme majonézu s nasekanou petrželkou. Majonézu můžeme podle chuti nahradit kysanou smetanou nebo bílým smetanovým jogurtem.

  3. Salát z červené řepy podáváme s nasucho opečenými topinkami.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!