Salát francouzský suvenýr recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 svazek ředkvičky
1 ks červená paprika
1 ks zelená paprika
1 ks hlávkový salát
3 lžíce černé olivy
2 ks vejce natvrdo
200 g cherry rajče
čerstvé bylinky
1 ks římský salát

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme. Saláty natrháme na kousky, papriky nakrájíme na proužky. Rajčata a ředkvičky rozkrojíme podle velikosti buď na půlky nebo čtvrtky. Vše opatrně promícháme v míse.

  2. Připravíme si zálivku. Ocet, olej, sůl, pepř a cukr smícháme a přelijeme přes salát.

  3. Salát francouzský suvenýr zdobíme na čtvrtky nakrájenými vejci. Salát francouzský suvenýr ihned podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!