Rychlý italský guláš recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 kapka olej
sůl
20 g máslo
4 ks cibule
3 lžíce rajčatový protlak
500 g maso
2 lžíce hladká mouka
1 ks mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli očistíme a nasekáme. Maso očistíme a nakrájíme na stejné kostky. Použijeme maso podle chuti.

  2. V kastrolu osmahneme cibuli a zasypeme ji paprikou. Ihned přidáme kostky masa, osolíme a restujeme. Základ guláše zalijeme vývarem a maso dusíme doměkka. Do italského guláše vmícháme protlak a zahustíme jej světlou jíškou. Rychlý italský guláš krátce povaříme a máme hotovo.

  3. Rychlý italský guláš podáváme s těstovinami, brambory nebo pečivem. Pokud připravujeme guláš z hovězího, použijeme tlakový hrnec.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!