Rychlé buřty na pivě recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

1 špetka sůl
2 ks cibule
2 sklenky pivo
1 špetka vegeta
8 ks buřty
1 špetka pepř
1 špetka ostrý kečup
500 g jemný kečup

Postup přípravy receptu

  1. Do zapékací mísy nakrájíme 8 buřtů na měsíčky a měsíčky poté ještě na polovinu. Přidáme dvě najemno nakrájené cibule. Dochutíme špetkou soli, pepře, vegety. Přidáme 500 g kečupu jemného a špetku kečupu ostrého (dle chuti a pálivosti). Nakonec vše zalijeme pivem

  2. Směs pečlivě zamícháme a dáme s alobalem péct do trouby. Pečeme cca 1 hodinu, podle kvality trouby a vypaření piva

  3. Rychlé buřty na pivě podáváme s chlebem

  4. Ilustrační foto: Pixabay.com


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!