Rychlá rajčatová rýže recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
1 špetka mletý pepř
2 lžíce parmezán
6 lístků čerstvá bazalka
2 lžíce panenský olivový olej
1 ks rýže ve varných sáčcích
3 ks střední rajče

Postup přípravy receptu

  1. Rýži uvaříme podle návodu.

  2. Rajčata nakrájíme nadrobno (komu vadí slupky, rajčata předtím spaří a oloupe) a osmahneme zprudka na olivovém oleji. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou bazalku a uvařenou rýži. Pořádně promícháme a krátce prohřejeme.

  3. Rychlou rajčatovou rýži rozdělíme na dva talíře a posypeme parmezánem nebo jiným tvrdým sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!