Rychlá pomazánka z ryb recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 lžíce plnotučná hořčice
10 kapek citronová šťáva
1 ks jarní cibulka
10 kapek worcesterská omáčka
5 lžic rama
1 ks rybí konzerva
10 kuliček nakládaný pepř

Postup přípravy receptu

  1. Z konzervy slijeme olej. Přidáme hořčici, ramu nebo máslo, worcesterskou omáčku, citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Vše pouze rozmixujeme do hladka, případně dochutíme.

  2. Nakládaný pepř rozsekáme, cibulku i s natí jemně nakrájíme. Oboje vmícháme do základu pomazánky.

  3. Rychlou pomazánku z ryb podáváme na pečivu, toustu, nebo děláme jednohubky. Pomazánku zdobíme cibulí, okurkou, kouskem tvrdého sýra a očkem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!