Rybí krokety recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 stroužek česnek
sůl
1 ks vejce
60 g máslo
petrželka
700 g treska
5 ks vařené brambory
mletý černý pepř
na obalení
2 ks vejce
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Brambory prolisujeme. Brambory a nadrobno nakrájené vykostěné rybí maso smícháme s petrželkou, lehce osmažíme na másle.

  2. Směs sejmeme z plotýnky a vmícháme sůl, pepř a vejce a rozmačkaný česnek. Z takto připravené směsi utvoříme 8 kroket, obalíme je v rozšlehaných vejcích a strouhance a usmažíme po všech stranách na rozpáleném oleji.

  3. Takto připravené rybí krokety ozdobíme dílky citrónu a řeřichou a můžeme podávat. Rybí krokety podáváme s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!