Rybí jednohubky recept

Apetit Recepty chuťovky

Suroviny na recept

1 kostka lučina
bageta
1/2 kelímku pomazánkové máslo bez příchuti
2 lžičky solená treska v oleji
solená treska (plátky)
tresčí játra v oleji

Postup přípravy receptu

  1. Pomazánkové máslo bez příchuti vyšleháme s velkou kostkou lučiny. Přimícháme solenou tresku

  2. Plátky tresky rozkrájíme na nudličky. Tresčí játra necháme okapat a rozdělíme na kousky

  3. Bagetu rozkrájíme na kolečka a namažeme vrstvou pomazánky. Pomocí párátka na každou jednohubku připíchneme tresku a játra

  4. Rybí jednohubky podáváme při slavnostních příležitostech, ale pomazánku samozřejmě můžeme použít i jen tak na pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!