Rybí filé s křenem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
2 ks vejce
100 g máslo
citrónová šťáva
1 lžíce hladká mouka
50 g strouhaný křen
mletý černý pepř
400 g filé z ryb

Postup přípravy receptu

  1. Máslo utřeme s jemně nastrouhaným křenem, osolíme a opepříme.

  2. Křenovým máslem pomažeme filé nakrájené na plátky a vždy po dvou je spojíme k sobě.

  3. Na kusy alobalu vždy položíme spojené plátky, zakapeme citrónovou šťávou, popřípadě ještě dopepříme.

  4. Vejce rozšleháme s moukou, nalijeme na jednotlivé porce, alobal dobře uzavřeme a v horké troubě pečeme přibližně čtvrt hodiny.

  5. Vhodnou přílohou je bramborová kaše.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!