Ryba s rajčatovou čepičkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

3 stroužky česnek
1 špetka sůl
2 lžičky sušené oregano
1 špetka mletý černý pepř
1 hrst strouhaný parmezán
1 ks větší rajče
2 ks filé z pangasiuse
podle potřeby
voda na podlití
máslo na vymazání

Postup přípravy receptu

  1. Filety omyjeme a pořádně osušíme, poté ji zlehka osolíme z obou stran.

  2. Nakrájíme rajčata na drobné kostičky, přidáme prolisovaný česnek, oregano, pepř a promícháme.

  3. Rybu vložíme do vymazané formy máslem a klademe na ni rajčatovou směs. Podlijeme trochou vody a pečeme v troubě při 180 °C asi 20 - 25 minut. Na závěr hustě posypeme nastrouhaným sýrem.

  4. Rybu s rajčatovou čepičkou podáváme s brambory, které můžeme nakrájet na tenoučké plátky a dát péct k rybě.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!