Rumový kokosový suk recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

těsto
250 g máslo
2 lžíce rum
4 lžíce kakao
300 g piškoty
50 g cukr moučka
0 konzerv slazené kondenzované mléka
na obalení
10 g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

  1. Piškoty nakrájíme na malé kousky, nasypeme do misky a pokapeme rumem.

  2. Změklé máslo vyšleháme se slazeným mlékem, kakaem a cukrem. Do vyšlehaného másla vmícháme kousky piškotů, hmotu na vále zpracujeme a vytvarujeme z ní váleček.

  3. Hotový váleček obalíme ve strouhaném kokosu, zabalíme do potravinářské fólie nebo alobalu, necháme vychladit a nakrájíme na plátky.

  4. Rumový kokosový suk podáváme jako cukroví na sváteční stůl.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!