Rumový kokosový suk recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- těsto 250 g máslo 2 lžíce rum 4 lžíce kakao 300 g piškoty 50 g cukr moučka 0 konzerv slazené kondenzované mléka na obalení 10 g strouhaný kokos
Postup Rumový kokosový suk recept
Postup přípravy receptu
-
Piškoty nakrájíme na malé kousky, nasypeme do misky a pokapeme rumem.
Změklé máslo vyšleháme se slazeným mlékem, kakaem a cukrem. Do vyšlehaného másla vmícháme kousky piškotů, hmotu na vále zpracujeme a vytvarujeme z ní váleček.
Hotový váleček obalíme ve strouhaném kokosu, zabalíme do potravinářské fólie nebo alobalu, necháme vychladit a nakrájíme na plátky.
Rumový kokosový suk podáváme jako cukroví na sváteční stůl.