Roláda ze sekané recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
4-5 ks vejce
0.3 l mléko
1 kg mleté míchané maso
2 lžíce škorobová moučka
podle chuti
sůl
mletý pepř
náplň
20 dkg měkký salám

Postup přípravy receptu

  1. Umleté maso, česnek, škrobovou moučku a mléko smícháme. Sekanou ochutíme a dáme do chladu uležet.

  2. Druhý den si připravíme míchaná vejce. Kdo má rád, přidá i cibulku, ale nemusí být. Proleželou sekanou rozdělíme na půl, aby se roláda vešla do trouby. Uděláme tedy 2 ks. Sekanou rozprostřeme na alobal, poklademe kolečky salámu, salám potřeme míchanými vajíčky a zamotáme. Pečeme v alobalu asi hodinu, potom alobal roztrhneme a roládu ze sekané dopečeme dozlatova.

  3. Roládu ze sekané podáváme s vařenými brambory nebo studenou s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!