Roláda z mořského jazyka recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

500 g hrášek
máslo
parmazán
0,8 kg mořský jazyk
400 g rýže arborio
200 g mladé hráškové lusky
100 g baby špenát

Postup přípravy receptu

  1. Baby špenát povaříme a hrášek uvaříme doměkka. Parmazán nastrouháme na jemném struhadle

  2. Do filátka mořského jazyku zarolujeme tepelně upravený baby špenát a spíchneme párátkem, poté restujeme na másle

  3. Z uvařeného hrášku si rozmixujeme pyré, zbylý hrášek necháme jako vložku do rizota

  4. Uvařenou rýži smícháme s hráškovým pyré a přidáme hráškové lusky, poté zamícháme nastrouhaný parmazán a zjemníme kostičkou másla

  5. Roládu z mořského jazyka podáváme s hráškovým rizotem jako chutný hlavní chod

  6. Zdroj: restaurace Epopey


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!