Rizoto s mletým masem a lečem recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- sůl 1 kostka masox 1 konzerva sterilovaná kukuřice 1 konzerva sterilovaný hrášek 1 sklenice sterilované lečo 500 g mleté vepřové maso mletý černý pepř podle potřeby 4 porce rýže
Postup Rizoto s mletým masem a lečem recept
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zatáhnout mleté maso. Přidáme lečo a necháme 10 minut dusit. Po deseti minutách přidáme hrášek a kukuřici, můžeme dochutit solí a pepřem a opět necháme dusit, stačí tak 10 -15 minut. Přidáme kostku masoxu a necháme rozpustit.
Ve vedlejším hrnci si podle návodu na obalu uvaříme rýži.
Celou směs přidáme do uvařené rýže, promícháme a necháme chvíli spolu prohřát.
Rizoto s mletým masem a lečem podáváme teplé, posypané sýrem. Přikusujeme okurku.