Rizoto s mletým masem a lečem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

sůl
1 kostka masox
1 konzerva sterilovaná kukuřice
1 konzerva sterilovaný hrášek
1 sklenice sterilované lečo
500 g mleté vepřové maso
mletý černý pepř
podle potřeby
4 porce rýže

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a necháme na něm zatáhnout mleté maso. Přidáme lečo a necháme 10 minut dusit. Po deseti minutách přidáme hrášek a kukuřici, můžeme dochutit solí a pepřem a opět necháme dusit, stačí tak 10 -15 minut. Přidáme kostku masoxu a necháme rozpustit.

  2. Ve vedlejším hrnci si podle návodu na obalu uvaříme rýži.

  3. Celou směs přidáme do uvařené rýže, promícháme a necháme chvíli spolu prohřát.

  4. Rizoto s mletým masem a lečem podáváme teplé, posypané sýrem. Přikusujeme okurku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!