Rizoto s hříbky recept
Apetit Recepty hlavní chodySuroviny na recept
- 100 ml olej 150 g máslo 1 ks cibule 4 lžíce strouhaný parmazán zeleninový vývar 1 hrst petrželová nať 2 dl suché bílé víno 60 g sušené houby mořská sůl 320 g rýže carnaroli
Postup Rizoto s hříbky
Postup přípravy receptu
-
Houby namočíme na 30 minut do vody. V hrnci rozpustíme máslo s trochou olivového oleje a na mírném ohni zpěníme nakrájenou cibuli. Přisypeme rýži a dobře promícháme, podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme okapané houby a víno. Rizoto zjemníme kouskem másla, posypeme parmazánem, osolíme a vše dobře promícháme
Rizoto s hříbky nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí
Zdroj: http://www.knorr.cz/