Rizoto s hříbky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

100 ml olej
150 g máslo
1 ks cibule
4 lžíce strouhaný parmazán
zeleninový vývar
1 hrst petrželová nať
2 dl suché bílé víno
60 g sušené houby
mořská sůl
320 g rýže carnaroli

Postup přípravy receptu

  1. Houby namočíme na 30 minut do vody. V hrnci rozpustíme máslo s trochou olivového oleje a na mírném ohni zpěníme nakrájenou cibuli. Přisypeme rýži a dobře promícháme, podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme okapané houby a víno. Rizoto zjemníme kouskem másla, posypeme parmazánem, osolíme a vše dobře promícháme

  2. Rizoto s hříbky nakonec ozdobíme nasekanou petrželovou natí

  3. Zdroj: http://www.knorr.cz/


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!