Rajská polévka s kuřecím masem a fazolkami recept
Apetit Recepty polévkySuroviny na recept
- 2 stroužky česnek sůl petrželka 1 ks cibule cukr moučka 2 ks bobkový list 1 lžíce olivový olej 1 l kuřecí vývar 200 g kuřecí prsa mletý pepř 1 konzerva bílé fazole 250 ml rajčatové pyré 1 konzerva konzervovaná rajčata 1 hrst zelené fazolky 1 hrst polévkové těstoviny
Postup Rajská polévka s kuřecím masem a fazolkami
Postup přípravy receptu
-
V hrnci na olivovém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přihodíme kousky kuřecího masa a cca 5 minut opékáme
K základu přidáme vývar, pyré, rajčata, bobkový list, oba druhy fazolí (z konzervy scezené), cukr, sůl, pepř a vaříme 10 minut
Vychladlou rajskou polévku s kuřecím masem můžeme skladovat v mrazáku až 3 měsíce
Po rozmražení přidáme do rajské polévky s kuřecím masem polévkové těstoviny a vaříme cca 8 minut (podle návodu na obalu). Na talíři zdobíme petrželkou.