Rajská polévka s kuřecím masem a fazolkami recept

Apetit Recepty polévky

Suroviny na recept

2 stroužky česnek
sůl
petrželka
1 ks cibule
cukr moučka
2 ks bobkový list
1 lžíce olivový olej
1 l kuřecí vývar
200 g kuřecí prsa
mletý pepř
1 konzerva bílé fazole
250 ml rajčatové pyré
1 konzerva konzervovaná rajčata
1 hrst zelené fazolky
1 hrst polévkové těstoviny

Postup přípravy receptu

  1. V hrnci na olivovém oleji orestujeme drobně nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Přihodíme kousky kuřecího masa a cca 5 minut opékáme

  2. K základu přidáme vývar, pyré, rajčata, bobkový list, oba druhy fazolí (z konzervy scezené), cukr, sůl, pepř a vaříme 10 minut

  3. Vychladlou rajskou polévku s kuřecím masem můžeme skladovat v mrazáku až 3 měsíce

  4. Po rozmražení přidáme do rajské polévky s kuřecím masem polévkové těstoviny a vaříme cca 8 minut (podle návodu na obalu). Na talíři zdobíme petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!