Rajčata plněná tuňákem recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

petrželka
3 lžíce majonéza
4 ks rajče
1 lžíce kapary
4 ks olivy
1 konzerva tuňák
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata omyjeme a rozkrojíme příčně na půlky. Lžičkou vyjmeme dužinu a rajčata obrátíme řeznou plochou dolů, aby odkapala.

  2. Vejce a tuňáka nakrájíme na drobné kousky, smícháme s jemně nakrájenými kapary, petrželkou, pepřem a majonézou. Takto připravenou směsí rajčata naplníme a ozdobíme půlkami oliv.

  3. Rajčata plněná tuňákem vychladíme a můžeme podávat. Rajčata plněná tuňákem ozdobíme a podáváme se čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!