Příkrm hovězí maso s dýní, kukuřicí a mrkví recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

voda
1 ks mrkev
100 g dýně
1 kapka slunečnicový olej
20 g hovězí svíčková
20 g mražená kukuřice

Postup přípravy receptu

  1. Zeleninu očistíme a nakrájíme a kostičky. Hovězí maso očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na drobné kostičky. Můžeme i na větší, ale vaření bude trvat déle

  2. Do kastrůlku dáme asi 1 dl vody a přivedeme k varu. Vložíme maso a vaříme. Případnou pěnu sbíráme. Asi po 3 - 5 minutách vaření přidáme ostatní zeleninu a společně vaříme doměkka. Nesolíme, ani nijak nekořeníme. Nakonec vše rozmixujeme. Můžeme i propasírovat nebo rozmačkat vidličkou

  3. Příkrm hovězí maso s dýní, kukuřicí a mrkví doplníme kapkou oleje a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!