Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 1 špetka sůl 0.5 ks cibule 1 kelímek žervé 2 ks sterilovaná okurka 1 lžíce dijonská horčice 1 balení vepřové maso ve vlastní šťávě
Postup Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě recept
Postup přípravy receptu
-
Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno. Přidáme balení vepřového masa ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou. Pomazánku osolíme podle chuti.
Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě skvěle chutná s čerstvým chlebem.
Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.