Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 špetka sůl
0.5 ks cibule
1 kelímek žervé
2 ks sterilovaná okurka
1 lžíce dijonská horčice
1 balení vepřové maso ve vlastní šťávě

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a sterilované okurky nakrájíme na jemno. Přidáme balení vepřového masa ve vlastní šťávě a vidličkou rozmačkáme v misce společně s cibulí a okurkami. Pak přidáme dijonskou hořčici a žervé a opět rozmačkáme vidličkou. Pomazánku osolíme podle chuti.

  2. Pomazánka z vepřového masa ve vlastní šťávě skvěle chutná s čerstvým chlebem.

  3. Časová náročnost přípravy tohoto jídla je asi 10 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!