Pomazánka z tuňáka recept

Apetit Recepty pomazánky

Suroviny na recept

sůl
1 ks vejce
250 g máslo
1 ks cibule
chléb
pórek
1 konzerva tuňák v oleji
1 lžíce plnotučná hořčice
1 ks sterilovaná okurka
sterilovaná okurka
mletý černý pepř
paprika (červená)

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo. Cibuli oloupeme a nakrájíme hodně jemně. Kyselou okurku nastrouháme

  2. Olej z tuňáka slijeme, rybí maso rozmačkáme s vajíčkem. Přidáme hořčici, okurku, cibuli, máslo nebo ramu, sůl, pepř a vše důkladně promícháme. Pokud chcete, aby pomazánka byla krémovější, můžete ji ušlehat elektrickým tyčovým mixerem

  3. Pomazánku z tuňáka mažeme na chleba nebo bílé pečivo. Zdobíme červenou paprikou, pórkem či zelenou petrželkou. Zapíjíme čajem s citronem.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!