Pomazánka z hovězího masa recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

1 ks cibule
1 lžíce hořčice
60 g anglická slanina
1 kelímek tatarská omáčka
1 ks vařené brambory
300 g vařené hovězí maso
podle chuti
sůl
vegeta
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Maso, slaninu a bramboru umeleme na masovém strojku. Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Maso, slaninu a brambory smícháme s cibulí, hořčicí a tatarskou omáčku. Důkladně promícháme.

  2. Podle chuti hovězí pomazánku osolíme, opepříme a zvýrazníme vegetou.

  3. Pomazánka z hovězího masa mažeme na tmavý chléb a zdobíme kolečkem cibule, plátkem rajčete a proužkem papriky.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!