Pomazánka z celeru recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

100 g majonéza
150 g eidam
1 ks bílý jogurt
4 ks vejce natvrdo
1 sklenice sterilovaný celer
100 g měkký salám
podle chuti
sůl
pažitka
mletý černý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Nudličky sterilovaného celeru si nasekáme na menší kousky. Sýr a salám si nastrouháme najemno, vejce uvařená natvrdo si také nasekáme najemno.

  2. Všechny suroviny dáme do misky. Přidáme jogurt a majonézu. Pomazánku osolíme a opepříme podle chuti. Nakonec posypeme sekanou pažitkou nebo petrželkou.

  3. Pomazánku z celeru můžeme podávat na světlém i tmavém pečivu. Nebo jako součást obložené mísy.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!