Pomazánka na večeři recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

2-3 lžíce hořčice
1 konzerva sardinky
4 ks vejce natvrdo
1 kelímek pomazánkové máslo
2 ks mladá cibulky s natí
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika
na ozdobu
řeřicha
rajče nebo ředkvička

Postup přípravy receptu

  1. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a posekáme. Cibulku i s natí nakrájíme nadrobno.

  2. Rozmícháme sardinky s pomazánkovým máslem a hořčicí, přidáme pokrájenou cibulku i s natí, vařená vejce a podle chuti osolíme, opepříme a můžeme přidat i pálivou červenou papriku.

  3. Pomazánku na večeři namažeme na plátky veky nebo chleba a obložíme kolečky rajčat nebo ředkviček a posypeme řeřichou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!