Pomazánka Matýsek recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

80 g máslo
150 g tvaroh
100 g bílý jogurt
1 ks žlutá nebo červená paprika
2 lžíce bio rajský protlak
1 lžíce instantní pohankové vločky
podle chuti
sůl
pažitka
bazalka
mletý kmín

Postup přípravy receptu

  1. Papriku očistíme a nakrájíme na co nejdrobnější kousky, pažitku nasekáme.

  2. Všechny ingredience smícháme dohromady a pomazánku dochutíme solí a bylinkami.

  3. Pomazánku Matýsek podáváme podle chuti s pečivem.

  4. Jen bych chtěla upozornit, že rajský protlak v bio kvalitě má úplně jinou chuť než obyčejný protlak, abyste nebyli nepříjemně překvapeni.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!