Pomazánka Hermína recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

0.2 kg máslo
2 lžičky hořčice
2 ks lučina
1-2 ks hermelín
2 ks cibulka s natí
1-2 lžičky krenex
podle chuti
sůl
mletý černý pepř
na ozdobu
bazalka
vejce natvrdo
mletá sladká paprika

Postup přípravy receptu

  1. Nastrouháme nebo pokrájíme hermelín, v misce ho utřeme s měkkým máslem a s lučinou.

  2. K základu pomazánky přidáme hořčici, drobně pokrájenou cibulku i s natí, osolíme, opepříme a přidáme i trochu krenexu.

  3. Pomazánku Hermínu mažeme na plátky veky, posypeme mletou červenou paprikou

  4. obložíme kolečky natvrdo vařenými vejci a ozdobíme bazalkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!