Polévka Itálie recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 15 g máslo 100 ml mléko 2 ks rajče 1 špetka oregano 0.5 kostky zeleninový bujón 100 g pór 1 miska polévkové nudle
Postup Polévka Itálie recept
Postup přípravy receptu
-
Máslo necháme rozpustit a přidáme nakrájený pórek na osmažení. Zatím rajčata zbavíme vnitřku, je možné přidat i s vnitřkem, já zvolila bez. Přiléváme po trochách vodu. Máslo tedy působí jen jako tukový podklad, nikoli hlavní složka.
Až pór mírně změkne, přidáme rajčata, přičemž pořád doléváme vodu, aby byla zelenina ponořená. Až rajčata mírně zblednou, přidáme malou misku nudlí, bujon na rozpuštění a mícháme. Až se bujon rozpustí a těstoviny změknou, vlijeme mléko. Polévku zjemní. Nakonec polévku Itálie dochucujeme oreganem a solí.
Polévku Itálie podáváme jako nízkokalorický chod.