Polévka Itálie recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

15 g máslo
100 ml mléko
2 ks rajče
1 špetka oregano
0.5 kostky zeleninový bujón
100 g pór
1 miska polévkové nudle

Postup přípravy receptu

  1. Máslo necháme rozpustit a přidáme nakrájený pórek na osmažení. Zatím rajčata zbavíme vnitřku, je možné přidat i s vnitřkem, já zvolila bez. Přiléváme po trochách vodu. Máslo tedy působí jen jako tukový podklad, nikoli hlavní složka.

  2. Až pór mírně změkne, přidáme rajčata, přičemž pořád doléváme vodu, aby byla zelenina ponořená. Až rajčata mírně zblednou, přidáme malou misku nudlí, bujon na rozpuštění a mícháme. Až se bujon rozpustí a těstoviny změknou, vlijeme mléko. Polévku zjemní. Nakonec polévku Itálie dochucujeme oreganem a solí.

  3. Polévku Itálie podáváme jako nízkokalorický chod.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!