Polévka charčo recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - sůl
- - petrželka
1 ks cibule
1 ks petržel
110 g rýže
- - bazalka
- - šafrán
- - koriandr
- - pepř mletý
2 l vývar hovězí
- - paprika mletá
- - list bobkový
250 g maso hovězí vařené
70 g ořechy vlašské
- - estragon
- - bylinky provensálské

Postup přípravy receptu

  1. Vývar uvedeme do varu, přidáme propláchnutou rýži. Vložíme na kostičky nakrájené hovězí maso a osolíme. Cibuli na troše oleje zesklovatíme, přidáme na nudličky nakrájenu petržel, opečeme, poprášíme moukou, osmahneme a po 10 minutách varu přidáme do vývaru spolu s koriandrem, bobkovým listem a celým pepřem. Po dalších asi 10 minutách přidáme mleté ořechy, posekanou petrželku, provensálské bylinky, mletou papriku a šafrán, chvíli ovaříme. Stáhneme z plotny a po několika minutách vmícháme prolisovaný česnek, estragon a bazalku.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!