Polévka charčo recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - sůl - - petrželka 1 ks cibule 1 ks petržel 110 g rýže - - bazalka - - šafrán - - koriandr - - pepř mletý 2 l vývar hovězí - - paprika mletá - - list bobkový 250 g maso hovězí vařené 70 g ořechy vlašské - - estragon - - bylinky provensálské
Postup Polévka charčo recept
Postup přípravy receptu
-
Vývar uvedeme do varu, přidáme propláchnutou rýži. Vložíme na kostičky nakrájené hovězí maso a osolíme. Cibuli na troše oleje zesklovatíme, přidáme na nudličky nakrájenu petržel, opečeme, poprášíme moukou, osmahneme a po 10 minutách varu přidáme do vývaru spolu s koriandrem, bobkovým listem a celým pepřem. Po dalších asi 10 minutách přidáme mleté ořechy, posekanou petrželku, provensálské bylinky, mletou papriku a šafrán, chvíli ovaříme. Stáhneme z plotny a po několika minutách vmícháme prolisovaný česnek, estragon a bazalku.